BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü

Ankara Halkla İlişkiler Derneği Etkinlikleri

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan Başkent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Topluluğu (BÜHİT) ve Başkent Üniversitesi İletişim Tasarım Topluluğu’nun Ankara Halkla İlişkiler Derneği ile gerçekleştirdiği ikinci toplantı, 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü 15.00-16.00 saatleri arasında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Uygulama Laboratuvarı’nda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Ankara Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Nurcan Karagöz Herschi, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü Başkanı Prof. Dr. G. Senem Gençtürk Hızal, Arş. Gör. Eylem Temizer, İletişim Tasarımı Topluluğu Genel Kurul Üyesi öğrencileri, Başkent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Topluluğu Genel Kurul Üyesi öğrencileri katılmıştır. Toplantının gündemini işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan hususların tartışılmasıdır. Bu kapsamda Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi ve BÜHİT Yönetim Kurulu Başkanı Ezgi Kaçıral, toplantının amacını vurgulayarak sözü sunumlarını gerçekleştirmek üzere Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi ve BÜHİT Denetleme Kurulu Başkanı Elanur Keleş ile Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim ve Tasarımı öğrencisi ve İletişim Tasarım Topluluğu Başkanı Melike Begüm Tekinaslan’a vermiştir. Öğrenciler, sunumlarında toplulukların gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmaları özetlemişlerdir. Ankara Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Nurcan Karagöz Herschi, sunum sonrası öğrencilere teşekkür ederek işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulunmuştur.